Pixwox denniknПост
2 дней назад
785
5
Lucia Butasová pochádza z Bratislavy. Vyštudovala bábkoherectvo, účinkovala v Bratislavskom bábkovom divadle aj v divadle Ludus, pracovala v Bibiane a dabovala. Pracovala veľmi veľa a potrebovala si oddýchnuť. Odišla teda na deväť mesiacov do írskeho Dublinu.⁠ ⁠ Stretla však svojho súčasného manžela a z deviatich mesiacov sa stalo už vyše 10 rokov.⁠ ⁠ ✒️ @kristina_bohmer ⁠ 📸 Archív Lucie Butasovej⁠ ⁠ Prečítajte si viac k téme.⁠ Kliknite na LINK v profile @dennikn ⁠ ⁠ #dennikn #linkinbio #irsko #slovensko
👏❤️
2 дней назад
Pani má presne takú mentalitu s ktorou urobila dobre, že odišla žiť niekam inam. Fandím jej, Slovensko nie je krajina pre slušných a srdečných ľudí.
1 день назад
Štastna to zena.
1 день назад
Írsko je super. Pokiaľ nájdete ubytovanie (ale sa hovori : trávnik nie je zelenší na druhej strane)
18 часов назад
Írsko je krásna krajina plná dobrých ľudí. Zdravotníctvo v mnohom ale zlyháva a to isté sa dá povedať aj o verejnej doprave. Čakacie doby na urgentných príjmoch môžu byť v niektorých prípadoch až 12 hodín a viac. Verejná doprava mimo Dublinu často kolabuje a vynechávajú spoje, alebo nejde vôbec. Situáciu s bývaním ani radšej nekomentujem, pretože to je čistá katastrofa. Dlho som si myslel, že keď sa odsťahujem na západ tak tráva bude zelenšia, no každý kraj má svoje výhody a problémy.
7 часов назад